До Києва та Львова можуть запустити авіарейси: подробиці

До Києва та Львова можуть запустити авіарейси: подробиці Фото: фейсбук-сторінка ДП "Антонов"

Авіакомпанія Ryanair розглядає можливість відновлення невеликої кількості авіарейсів в Україну до кінця цього року. Це стане можливим за умови успішних переговорів України щодо часткового відкриття повітряного простору. Про це виданню "Інтерфакс-Україна" повідомив виконавчий директор авіакомпанії Майкл О'Лірі. 

Розглядаємо два плани: один — коли війна закінчиться і все відкриється в один чи два дні. І другий, найбільш імовірний, згідно з яким ми можемо запланувати невелику кількість рейсів уже наприкінці цього року, — сказав Майкл О'Лірі. 

Як приклад директор Ryanair наводить досвід Ізраїлю, де авіація продовжує працювати.  

Літаки сідають щодня в Тель-Авіві, який розташований лише за 10 хвилин їзди від Західного берега, звідки запускають ракети. Тому я не бачу причин, чому ми не можемо повернути рейси в Україну, — зазначив Майкл О'Лірі. 

За його інформацією, наразі Мінвідновлення працює над тим, щоб наприкінці цього року відновити деякі авіарейси в Україну. Вони можуть запрацювати в Києві та Львові.

Однак якщо Україні не вдасться переконати Європейську агенцію авіаційної безпеки та страхові компанії, що виконувати обмежену кількість рейсів до Києва та Львова безпечно, то відновити польоти в Україні не зможуть.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації