"Добропарк" відкриває сезон гортензій: що чекає на гостей

"Добропарк" відкриває сезон гортензій: що чекає на гостей Фото: "Добропарк"

У ландшафтному парку "Добропарк" під Києвом розпочинається сезон гортензій, який триватиме до вересня. Про це повідомляє пресслужба парку.

Під час підготовки до нового сезону команда "Добропарку" удосконалила кілька локацій, вже знайомих відвідувачам: "Долину гортензій", Love is… та "Зелений лабіринт".

Добропарк відкриває сезон гортензій
Фото: "Добропарк"

Також оновили квіткову колекцію, додавши до неї понад 30 нових сортів. Серед них — гортензії Phantom, Skyfall, Limelight, Polar Bear, Kyushu, fraise melba, vanilla fraise, Wim’s red та Sundae fraise. Палітра цих квітів варіюється від яскравих салатових до ніжно-білих, рожевих та вишуканих червоних відтінків. "Зіркою" цьогорічного сезону стане гортензія широколиста (макрофіла), яка змінює колір суцвіття залежно від кислотності ґрунту.

Добропарк відкриває сезон гортензій
Фото:  "Добропарк"

Протягом сезону гортензій відвідувачі "Добропарку" також зможуть насолодитя красою озера Моне, на якому ростуть понад 300 кущів водяних лілій — німфей. Також цвістиме ціле поле перовські, що дуже схожа на лаванду, та колекція багаторічних трав і злакових.

Добропарк відкриває сезон гортензій
Фото: "Добропарк"

Протягом сезону гортензій на відвідувачів також чекатимуть музичні вечори, тематичні заходи та дегустації. А нещодавно у парку відкрили пляж на озері, відвідування якого входить у вартість квитка. На пляжі є пірс, зони відпочинку, водний футбол та територія для гри у волейбол.

Для дітей достіпні безлімітні розваги: тюбінгова гірка, переправа на плотах, батути, тролей, гойдалки, ігровий комплекс та зона для творчості.

Нагадаємо, у центрі Києва відкрилося полтавське стріт-кафе "У Інни" від шеф-кухаря Євгена Клопотенка і співзасновниці "Нової Пошти" Інни Поперешнюк. У закладі пропонують український стрітфуд у зручному to go форматі, а його атмосфера відсилає до провінційних магазинчиків.

Читай також: "У київських парках та скверах знову почали косити траву"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації