"Довга Доба" Алана Бадоєва зібрала майже 2 млн грн на потреби ЗСУ

"Довга Доба" Алана Бадоєва зібрала майже 2 млн грн на потреби ЗСУ Фото надане пресслужбою Алана Бадоєва

Документальний фільм Алана Бадоєва "Довга Доба" за рік від початку показів переглянули у 30 країнах. А нещодавно на зібрані від показу кошти придбали евакуаційний автомобіль для медиків 3 ОШБр, повідомили у соцмережах стрічки.

Завдяки показу документальної драми "Довга Доба" по всьому світу вдалося зібрати суму розміром 1 949 571, 94 грн на потреби українських військових. 

Покази ще тривають, і весь цей час я відчуваю максимальну підтримку від глядачів і українських, і закордонних. Правда про нашу нескінченну Добу шириться світом, а ще надважливо, що це нам дає змогу допомагати в медичній евакуації наших поранених воїнів, — каже Алан Бадоєв. 

За підтримки партнерів Multiplex та monobank, кінофестивалів Cinema for Victory, Planeta Kino та благодійного фонду Future for Ukraine, а також аукціону, проведеному у межах заходу клубу Inspira, вдалося придбати та повністю обладнати для медичної евакуації тяжко поранених військових автівку Land Rover.

За словами начальника медпункту 2 штурмового батальйону 3 ОШБр Дениса Махна, автівки цього типу є універсальними, адже у них поєднані дві найважливіші характеристики: прохідність і комплектація салону, який адаптований під евакуацію тяжкопоранених бійців.

Вона повністю оснащена необхідним медичним обладнанням та готова до роботи. Ця автівка працюватиме та рятуватиме життя бійців на Харківському напрямку, де ворог щодня штурмує наші позиції, — коментує Махно.

Нагадаємо, "Довга доба" — це документальна драма, створена на основі 200 годин відеоматеріалів, знятих українцями на їхні смартфони по всій країні на початку російського повномасштабного вторгнення. Це "капсула часу", яка свідчить про злочини росії очима українців, і які не має забути світ.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації