"Довгу Добу" Алана Бадоєва покажуть під час Літніх Олімпійських ігор-2024 в Парижі

"Довгу Добу" Алана Бадоєва покажуть під час Літніх Олімпійських ігор-2024 в Парижі Фото: пресслужба режисера

На Олімпіаді-2024 в Парижі покажуть документальний фільм Алана Бадоєва "Довга доба". Про це повідомляє пресслужба режисера. 

Показ драми, створеної на основі 200 годин відеоматеріалів, знятих простими українцями на їхні смартфони по всій країні під час повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року, відбудеться 3 серпня у паризькому парку La Villette, де вперше в історії Олімпійських ігор наше Міністерство молоді та спорту ініціювало унікальний культурно-інформаційний майданчик VOLIA SPACE.

Зазначимо, що Бадоєв також завітає на захід, щоб поспілкуватися з українцями за кордоном, а також ще раз нагадати світові про війну, яку росія веде проти нашого народу.

Це "капсула часу", яка свідчить про злочини росії очима українців, і які не має забути світ, — говорить про картину режисер. 

У VOLIA SPACE протягом Олімпіади відбуватимуться зустрічі з відомими українськими спортсменами, культурними діячами і публічними особистостями, які розповідатимуть про сьогодення України під час повномасштабного вторгнення росії, умови, в яких готувалися до Олімпійських ігор наші спортсмени, складнощі, яких зазнає українська інфраструктура через постійні атаки країни-агресора.

"Український дім" у Парижі працюватиме до 10 серпня.

"Довгу добу" вже встигли переглянути в понад 30 країнах світу. Спецпокази стрічки відбулися в штаб-квартирі НАТО у Брюсселі, Раді Європи, і тепер вона доступна для завантаження на стримінгових сервісах Netflix та британській відеоплатформі OD365.

Алан Бадоєв, який відомий своєю роботою не тільки в кіно, а й у створенні соціальних роликів про українських військових та їхні долі в полоні, також прикрасив собою обкладинку глянцю Marie Claire. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації