Фестиваль Brave! Factory 2024 проведуть у Києві у серпні: дати

Фестиваль Brave! Factory 2024 проведуть у Києві у серпні: дати Фото: facebook.com/bravefactoryfestival

Цьогорічний фестиваль електронної музики Brave! Factory відбудеться у Києві на День Незалежності — 24 та 25 серпня. Локацію та список артистів обіцяють розкрити пізніше.

За словами організаторів, вони певний час вагались, чи варто взагалі проводити Brave! Factory цього року. Зокрема, були питання щодо локації та лайнапу фестивалю.

Хотіли точно розуміти для себе, що маємо достатньо простору та можливостей для експериментів з будуванням на місці проведення та створенням цікавого музичного наповнення фестивалю. Вели безліч переговорів з артистами та новими локаціями, — кажуть організатори.

Та врешті вони усвідомили, що все ж готові провести Brave! Factory 2024, щоб втілити у життя свої нові ідеї та "відтворити всі складові великого заходу".

Квитки — вже у продажу, перші 200 з них продають по 1350 грн.

Brave! Factory — фестиваль електронної музики, який з 2017 року проводить артклуб Closer. Раніше фестиваль організовували на території заводу "Метробуд", а потім локацію змінили. Зокрема, торішній Brave! Factory проходив на Стрічкоткацькій фабриці.

Нагадаємо, Nemo зі Швейцарії, що перемогли на Євробаченні 2024, виступлять у Києві з ексклюзивним концертом. Вони готують для київських глядачів яскраву програму як з новими, так і вже відомими хітами.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації