Фільм про київських підлітків здобув головну нагороду Міжнародного кінофестивалю у Стамбулі

Фільм про київських підлітків здобув головну нагороду Міжнародного кінофестивалю у Стамбулі Кадр із фільму "Назавжди-назавжди"

Український фільм "Назавжди-назавжди" режисерки Анни Бурячкової отримав престижну нагороду. Стрічка отримала головну відзнаку Міжнародного кінофестивалю у Стамбулі — "Золотий тюльпан". Фільм "Назавжди-назавжди" визнали найкращим у межах програми International Competition. Про це повідомляє Держкіно.

"Назавжди-назавжди" розповідає про школярку Тоню, яка переходить зі школи в центрі міста до іншої — у спальному районі. Там вона потрапляє до компанії відчайдушної молоді. Разом вони шукають пригоди та неприємності на околицях постсоціалістичного Києва. Незабаром дівчина починає відчувати потяг одразу до двох нових знайомих, і це виливається у заплутаний любовний трикутник. Водночас складне минуле Тоні переслідує її, кидаючи виклик новій дружбі та романтичним стосункам.

Раніше "ТиКиїв" розповідав, що у штаб-квартирі Ради Європи у Страсбурзі відбувся показ документального фільму "Довга Доба" українського режисера Алана Бадоєва. Як це було — читай тут.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації