Футболки й м'ячі гравців "Шахтаря" розіграють за донати на допомогу військовим медикам

Футболки й м'ячі гравців "Шахтаря" розіграють за донати на допомогу військовим медикам Фото з матчу "Шахтар" – "Марсель". Джерело: фейсбук-сторінка ФК "Шахтар"

Блогерка Даша Квіткова спільно з ФК "Шахтар" відкрили збір на кейсеваки для Азовської медроти, яка рятує життя військових. Ціль — зібрати 300 тис. гривень.

Щоб якнайшвидше закрити збір, було оголошено розіграш серед донейтерів. Серед усіх, хто закине на збір від 150 гривень, розіграють футболки й м'ячі гравців "Шахтаря".

Всі речі, виставлені на розіграш, будуть з підписами футболістів команди, які ті залишили одразу після матчу з "Марселем", який відбувся 22 лютого.

Задонатити на кейсеваки можна за посиланням. Чим більше донатів — тим більше шансів виграти приз. Коли робите донат, обов'язково зазначайте свій нік.

Раніше "ТиКиїв" писав, що українські військовослужбовиці, ветеранки та волонтерки знялися для благодійного календаря. Всі кошти, вторговані з його продажу, підуть на закупівлю дронів для 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації