"Грамоти для песиків": у столиці запустили проєкт на підтримку службових собак

"Грамоти для песиків": у столиці запустили проєкт на підтримку службових собак Фото: pexels.com

У Києві запустили соціальний проєкт "Грамоти для песиків". Його мета — зібрати кошти на закупівлю засобів від паразитів для службових собак. Про це повідомляє пресслужба Київської міської ради. 

Ініціатори проєкту, зоозахисники "Хвостата Банда", планують забезпечити засобами від бліх та кліщів 200 службових собак.

Кожен охочий може придбати для свого домашнього улюбленця п'ять ексклюзивних грамот. Ці грамоти допоможуть не тільки позначити цікаві моменти, які дарує улюбленець, а й допомогти службовому собаці не померти від укусу кліща.

Це надзвичайно важливо, оскільки тренування однієї службової собаки триває два роки, а смерть від укусу кліща може настати за кілька днів, — розповіли зоозахисники.

Депутатка Київради Ольга Чайка додала, що службові собаки щодня ризикують життям заради безпеки українців. Необхідно своєчасно їм надавати засоби захисту від паразитів та іншу необхідну допомогу.

Усі кошти від продажу ексклюзивних грамот підуть на підтримку службових собак. Детальніше про проєкт можна дізнатися за посиланням

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що Укрпошта випустила благодійну марку "Під покровом Богородиці" до Дня захисників і захисниць України.

Читай також: "ПТСР у тварин: як виявити психологічну травму у свого улюбленця"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації