Як курсуватиме київський електротранспорт під час відключень світла

Як курсуватиме київський електротранспорт під час відключень світла Фото: Олег Переверзєв/"ТиКиїв"

Під час застосування графіків відключень світла столичні тролейбуси можуть замінити автобусами з резерву. Про це розповів речник КП "Київпастранс" Олег Грищак телеканалу Київ24.

Він каже, що на випадок відключень "Київпастранс" має резервні автобуси, які замінять міський електротранспорт. Так вже чинили вранці 16 травня, коли замість тролейбуса №41 на Святошині на маршрут випустили автобус-дублер.

Повністю замінити рух тролейбусів на автобуси ми не можемо, але на пріоритетних напрямках, ключових магістральних маршрутах замінимо дублерами тролейбуси, які не курсуватимуть, — розповів Грищак.

Нагадаємо, в Києві 16 травня почали діяти графіки відключень світла. За інформацію від ДТЕК, відключення вже проводилися з 0:00 до 9:00, проте у багатьох абонентів світла не було і після дев'ятої ранку. Також у другій половині дня електрику можуть відключати з 16:00 до 0:00. Тривалість — до чотирьох годин. 

Раніше ДТЕК розробив нові графіки відключень електроенергії. Споживачів розділили на шість груп замість трьох, як було минулої зими. Це дозволить оптимально проводити відключення, а киянам — більш чітко розуміти, коли в них не буде світла.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації