Як відключатимуть світло в Києві й області 5 вересня

Як відключатимуть світло в Києві й області 5 вересня Фото: pixabay.com

У четвер, 5 вересня, діятимуть графіки стабілізаційних відключень електроенергії. Про це повідомляють ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Протягом доби відключатимуть по одній групі у темно-сірій зоні. Якщо світла немає в білій зоні, то скоріше за все трапилася аварія.

В Укренерго попередили, що в обсягах застосування обмежень можливі зміни. Також там додали, що не відключатимуть електрику для об'єктів критичної інфраструктури.

Графік відключень за своєю адресою кияни можуть дізнатися в чат-боті у ViberTelegram, на сайті ДТЕК Київські електромережі або в застосунку "Київ Цифровий". Також там можна залишити заявку на відновлення електроенергії, якщо відключення триває довше, ніж вказано у графіку.

Жителі Київської області можуть дізнатися розклад відключень за своєю адресою в чат-боті у ViberTelegram, на сайті ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що в міський застосунок "Київ Цифровий" додали новий сервіс "Стан енергосистеми" з інформацією про актуальну ситуацію.

Читай також: "Спецпроєкт "Світло є чи нема?": лайфхаки від Ольги Атанасової, Павла Текучева та Олександра Швачки"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації