Єднання з природою: Yves Rocher запустив подкаст-медитації "Звуки природи"

Єднання з природою: Yves Rocher запустив подкаст-медитації "Звуки природи" Фото надане Yves Rocher

У сучасному світі, де ритм життя постійно пришвидшується, все важче знайти час на те, щоб сповільнитися і відчути дотик природи. Технічний прогрес та постійна інформаційна перевантаженість часто віддаляють нас від зв'язку з навколишнім світом, а разом з тим — і з власним внутрішнім "Я". 

Щоб допомогти віднайти гармонію внутрішнього стану та наповнитись енергією природи, французький бренд рослинної косметики ® Yves Rocher створив серію подкаст-медитацій "Звуки природи", в яких продовжує повертати людей до гармонії з навколишнім світом, що відображує оголошену місію бренду  — Reconnect people to nature ("Возз'єднання людини та природи"). 

"Звуки природи" — це десять унікальних мелодій, які допоможуть розслабитися, зануритися у світ природних стихій та відновити внутрішній баланс. 

Природа має сильний терапевтичний ефект та здатність відновлювати наше ментальне здоров'я. Це те, що надзвичайно потрібно кожній сучасній людині, а особливо нам, українцям. Тож подкаст "Звуки природи", який ми запустили, є цілком логічним продовженням нашої місії. Адже з моменту створення у 1959 році бренд Yves Rocher в усіх аспектах своєї діяльності керується повагою до довкілля та любов'ю до дарів Природи, найбільшої лабораторії просто неба, — говорить Анна Запталова, директорка Yves Rocher Україна. 

Новий проєкт від Yves Rocher є надійним помічником єднання людини та Природи, щоб повернути її в стан спокою і допомогти відновити внутрішній ментальний ресурс. 

Цим проєктом бренд нагадує, що природа не просто оточує нас — вона є частиною нас самих та головним джерелом живлення внутрішньої енергії. У кожному випуску "Звуків природи" — живі мелодії лісу, гір, водоспаду, моря, дощу чи вітру — чарівні голоси природи, підсилені натхненними подкаст-медитаціями від психологині та експертки з техніки емоційного звільнення Інесси Кравченко. 

Природа має все, що потрібно людині для гармонійного життя — саме вона допомагає нам зберегти те, що забирає час. Дивовижні мелодії, доповнені подкаст-медитаціями від Інесси Кравченко, — це чудовий спосіб заземлитися й наповнитися внутрішньою силою, — переконана Анна Запталова.

Yves Rocher запустив подкаст-медитації Звуки природи

Мої медитації є глибокими трансформаційними інструментами, що сприяють формуванню нової свідомості для сучасної України. Вони дуже екологічно допомагають звільнитися від страхів, старих шаблонів мислення, хибних установок і самообману. Наша країна потребує людей, які не лише адаптуються до зовнішніх змін, але й усвідомлюють свою роль у цьому процесі, відкриваючи свою внутрішню силу та здатність творити нову реальність, — говорить Інесса Кравченко. 

Yves Rocher запустив подкаст-медитації Звуки природи

Важливо, що кожен випуск подкасту сприяє перевідкриттю єдності  зі світом Природи, енергією Планети та Всесвіту, що дає можливість відчути себе частиною великої системи життя. Для українців це важливо, адже ми маємо віднайти свою силу через зв'язок з корінням й землею, яка зараз проходить через випробування, — додає Кравченко.

Подкаст "Звуки природи" від Yves Rocher доступний на YouTube-каналі бренду. Вмикай його в будь-який зручний час, занурюйся в атмосферу природи, яка завжди поруч, незалежно від того, де ти перебуваєш.

* Проєкт реалізовується за підтримки радіо LOUNGE FM.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації