Ілон Маск проти Apple: що буде далі?

Ілон Маск проти Apple: що буде далі? Ілон Маск воює з Apple

Після купівлі соцмережі американський бізнесмен вже встиг потрапити у кілька скандалів: людям не сподобалася нова концепція підписки та оновлення модерації у Twitter. Сам Маск встиг навіть посваритися з письменником Стівеном Кінгом, який заявив, що не буде платити за нову підписку. А далі Twitter втратив половину зі 100 найкращих рекламодавців. Серед них була й Apple. 

Через це Маск заявив, що зараз Apple практично не рекламується у Twitter, ненавидить свободу слова та збирається видалити застосунок соцмережі із магазину App Store. 

Також мультимільярдер повідомив, що технологічна компанія має оприлюднити всі заходи цензури, які вжила відносно клієнтів. А також звинуватив її у жадібності, адже Apple обкладає податком у розмірі 30% усі покупки в App Store. 

Маск навіть зібрався створити свій смартфон, який допоможе боротися з монополією Apple і Googlе. 

Я, звичайно, сподіваюся, що до цього не дійде, але якщо не буде іншого вибору – зроблю альтернативний телефон, – відповів одному із користувачів підприємець. 

Однак війна з компанією Тіма Кука на цьому не припинилася. Platformer повідомляє, що після запуску оновленої Twitter Blue вона може бути недоступною для купівлі через застосунок для iOS. Таке рішення ухвалено для уникнення 30% комісії в App Store. 

Представники Applе так і не прокоментували жодну із заяв Маска.  

Нагадаємо, запуск оновленої підписки мав відбутися ще вчора, але цього так і не сталося. 

 

 

 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
IMG_8596.JPG - Дмитро Бачинський
Редактор новин та SMM ТиКиїв. Люблю говорити про важливе для Києва достовірно та швидко.

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації