Jerry Heil і Julia Sanina випустили потужний дуетний трек WABI-SABI: відео

Jerry Heil і Julia Sanina випустили потужний дуетний трек WABI-SABI: відео Фото: Стас Карпін, Роман Дерба

Українські співачки Jerry Heil та Юлія Саніна презентували спільний трек Wabi-sabi. Ідея дуету виникла в артисток торік. На створення та запис пісні у виконавиць пішло всього півтори години. Як зазначає Юлія Саніна, для неї це був дуже цікавий досвід написання твору з іншою авторкою:

Мені дуже подобається бачення та почерк Яни, плюс вона чудово відчуває себе в ролі саундпродюсера — окрім самої пісні, відчуває й аранжування.

Усе почалося за розмовою в чайній, коли Jerry Heil дізналася про японський вислів wabi-sabi. Це філософія, яка вчить задовольнятися малим і пояснює: ніщо не вічне, проте ніщо й не зникає.

Фото: Стас Карпін, Роман Дерба

Співачка почала досліджувати цю тему й натрапила на термін kintsugi. Це традиційний японський спосіб відновлення порцелянових виробів. Розбиті фрагменти склеюють лаком, що містить золото. Так відновлений виріб отримує друге життя і стає ще красивішим і ціннішим.

Сьогодні не знайти жодного українця, не травмованого чи то морально, чи фізично. Це нова реальність, яку треба прийняти. І в цій новій реальності з'являються нові розуміння красивого.

Юлія Саніна додає, що ми збираємо себе, як розбиту вазу, стаємо сильнішими, красивішими та вчимося любити себе такими, як є. За її словами, це мистецтво, якому ми вчимося зараз усі як суспільство. Бо такими, як були, ми вже не будемо. 

Режисер Юра Катинський і його творча група разом з артистками у цій відеороботі поєднали естетичний мінімалізм WABI-SABI. Це влучно втілила випускниця центру Superhumans Юлія Григор'єва, яка також знялася в кліпі та є уособленням цієї нової реальності, нової краси, сили духу та тіла.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
IMG_1490.JPG - Михайло Пилипчук
У ЗМІ з 2017 року. Закінчив Інститут журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка. Працюю журналістом, про Київ пишу вже понад 5 років, бо як його не любити. Інтереси: шоу-бізнес, фото, мистецтво, гастрономія.

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації