"Качалка", пілатес та флай-йога: Smartass відкриває новий клуб Gym&Soul у переосмисленому форматі

"Качалка", пілатес та флай-йога: Smartass відкриває новий клуб Gym&Soul у переосмисленому форматі Фото: Smartass

У липні на вулиці Короленківській у Києві розпочне роботу спортивний клуб Smartass у переосмисленому форматі Gym&Soul.

Це вже десята локація бренду по всьому світу та п'ята — у Києві. Крім залів для тренувань, у спортклубі також буде кафе-сендвічерія Juice&Bread. 

Smartass — спортивний клуб бутикового типу. Його унікальна концепція полягає в поєднанні спортзалу з атмосферою нічного клубу, використанні світлових сценаріїв і спеціально підібраних музичних треків.

Перший клуб Smartass запрацював у Києві 2019 року. З того часу мережа прихильників принципу Smartass Lifestyle в Україні зросла навколо ще трьох локацій клубу в Києві, двох — у Львові та однієї — в Харкові. Минулого року Smartass вперше вийшов на європейський ринок і запрацював у столиці Болгарії, Софії, а також у Польщі — у Варшаві. Активні перемовини тривають і щодо відкриття на Балі.

Smartass відкриває новий клуб Gym&Soul у переосмисленому форматі

Нова локація Smartass знаходиться в центрі Києва на вулиці Короленківській, 4 та займає площу 1370 метрів квадратних. На відміну від класичних групових тренувань мережі, новий формат передбачає дві спортивні зони — Gym та Soul. Вони мають унікальні класи як для чоловіків, так і для жінок. 

  • Gym — відкритий зал із тренажерами для групових тренувань у новому форматі "качалки".
  • Soul — зона з трьома студіями: пілатес (тренування з реформерами), флай-йога та тренування з власною вагою (з системою Проседос). Також у цій частині є два масажні кабінети.

Крім цього, на території спортивного клубу розміщується кафе збалансованого харчування на 40 місць. У меню — сендвічі, солоні та солодкі боули, десерти, а також великий асортимент смузі, протеїнових коктейлів та фрешів.

Кафе розділяє дві спортивні зони, що підкреслює контраст між ними.

Ми постійно вивчаємо запити наших відвідувачів та відкриті до нових форматів, щоб створити таку атмосферу і таке середовище, яких вони потребують. Адже можливість підтримувати моральне та фізичне здоров'я наших клієнтів — найвища цінність та мотивація продовжувати розвиватися для команди, — ділиться Катерина Кузьменко, співзасновниця клубу. 

До відкриття Smartass пропонує пакети тренувань Early Birds зі знижкою 20%, які можна придбати на сайті та в застосунку Smartass.

У червні Smartass відкрив свою першу локацію в Києві на лівому березі. У цьому залі на відвідувачів чекають чотири студії групових тренувань: Cycle, Barre, Games, Boxing, Power та інші. Cycle суттєво відрізняється від інших — стіни в ній розписала українська ілюстраторка Анастасія Рудик, відома своїми постерами для ЗСУ, завдяки яким вона збирає кошти на "Фонд Притули" та інші. 

Крім поєднання занять спортом з атмосферою нічного клубу, Smartass має ще кілька особливостей, що відрізняють його на ринку. Наприклад, відвідувачам не пропонують типові абонементи на рік — кожен може придбати пакет із певною кількістю тренувань. А через мобільний застосунок можна легко записатися на заняття, залишити фідбек і чайові для тренерів, підписатися на друзів з власної мережі контактів чи оплатити замовлення у кафе на території клубу. Завантажити безплатний застосунок можна на App Store і Google Play.

Стежте за новинами Smartass на сторінці в Instagram або Telegram.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації