Кияни більше не зможуть придбати квитки на поїзд через OLX

Кияни більше не зможуть придбати квитки на поїзд через OLX Фото: Укрзалізниця

Укрзалізниця об'єдналася із сервісом OLX для боротьби зі спекулянтами та шахраями. Компанії домовилися про блокування всіх оголошень про продаж квитків на поїзди Укрзалізниці.   

Усі оголошення про продаж залізничних квитків на сервісі OLX вже видалені. А нові просто буде неможливо розмістити. Про це повідомили на сайті АТ "Укрзалізниця".

Більша частина оголошень про продаж квитків на OLX розміщували шахраїв. Купуючи такі квитки, люди були ошуканими — або зовсім не отримували квиток, або їм надсилали підроблені квитки.

Нагадаємо, що, довіряючи купівлю квитків для своєї подорожі "перекупникам", ви ризикуєте залишитися без подорожі взагалі, адже перевірку посадкових документів Укрзалізниця постійно посилює. До того ж так ви підтримуєте "квиткових спекулянтів", тоді як хтось, кому справді потрібно їхати і хто не має можливості переплачувати, позбавляється шансів купити квиток, — попереджають в "Укрзалізниці".

Раніше "ТиКиїв" писав, що зі столиці в серпні ходитимуть додаткові поїзди до трьох міст України. Детальніше про це читай за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації