Кияни можуть зробити тимчасові тату для підтримки українців, які втратили кінцівки

Кияни можуть зробити тимчасові тату для підтримки українців, які втратили кінцівки Фото: Арлі Сайн

Центр реабілітації та протезування Superhumans створив колаборацію з брендом тимчасових тату "Арлі Сайн". Мета — підтримати людей, які втратили кінцівки та показати, що протез — це не соромно.

Ми створили цю колаборацію з "Арлі Сайн" з думкою про тих, хто замість власної кінцівки має протез. З думкою про тих, хто ховає свій протез під штаниною, бо суспільство досі не готове сприймати сталеві ноги. З думкою про тих, хто досі соромиться того, що замість руки має крутий крюк або металеві пальці, бо люди не розуміють, як реагувати і кажуть: "де вас так?", "одужуйте". З думкою про тих, чиї рідні просять прикрити протез, бо сусіди будуть в розпачі та знов почнуть співчувати. Ми створили цю колаборацію, бо віримо, що протез — це про наше сьогодення. Це історія того, як ми виборюємо нашу незалежність. Це — знак відваги тих, хто захищав і продовжує захищати нас, — зазначає команда Superhumans.

У межах спільної кампанії розробили тимчасовий тату-рукав у вигляді механічного протеза. Зробивши це тимчасове татуювання, ти можеш висловити підтримку людям, які втратили кінцівки, і показати їм, що протез — це не те, чого варто соромитися чи приховувати.

Кияни можуть зробити тимчасові тату для підтримки українців, які втратили кінцівки
Фото: Арлі Сайн

Колаборація Superhumans та "Арлі Сайн" має ще й благодійну мету. Всі кошти, виручені з купівлі тимчасових тату, підуть на протезування українців.

Придбати тату-рукав Superhumans можна на офіційному сайті "Арлі Сайн". Його вартість — 500 гривень.

Кияни можуть зробити тимчасові тату для підтримки українців, які втратили кінцівки
Фото: Арлі Сайн

Раніше "ТиКиїв" писав, що фронтмен рок-гурту "Друга ріка" запустив благодійний проєкт з відбудови житла. Детальніше про нього читай за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації