Київ підтопило через дощ: комунальники ліквідовують наслідки

Київ підтопило через дощ: комунальники ліквідовують наслідки Фото: kyivcity.gov.ua

У середу, 12 червня, у столиці тривають інтенсивні дощі, через що багато вулиць підтопило. Наразі комунальники працюють у посиленому режимі та ліквідовують наслідки підтоплення. Про це розповіли у пресслужбі КМДА.

Для ліквідації наслідків стихії працівники гідрослужби "Київавтодору"  використовують мотопомпи, насосні станції. Загалом задіяні 168 працівників та 63 одиниці спецтехніки і спецзасобів для очистки зливоприймальної системи.

Роботи ведуться на вулицях Переяславській, Підлипка, Автотранспортній, Садовій, Ташкентській, Автопарковій та Кирила Осьмака в Дарницькому районі. Також тривають роботи у Святошинському районі — на вулицях Стеценка та Маховій. В Оболонському районі ліквідовують підтоплення на вул. Казанській.

0 / 0

Мешканців столиці, які виявили підтоплення проїжджої частини чи тротуарів на інших локаціях, просять звертатися до диспетчерської "Київавтодору": 044-284-74-19.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що через негоду в Київській області сталися аварійні відключення електроенергії. Електрики роблять усе можливе, щоб повернути світло в будинки. Тим часом у Києві сьогодні діятимуть графіки стабілізаційних відключень електрики.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації