"Київ вночі": відкрилася виставка про нічну красу столиці

"Київ вночі": відкрилася виставка про нічну красу столиці Усі фото: kyivcity.gov.ua

В Музеї історії Києва відкрили виставку робіт українських митців XIX-XXI століть, які надихалися нічною красою столиці. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Експозицію презентували до Дня Києва, який цього року відзначають 26 травня. Тут представлені роботи відомих українських художників минулого та сучасності: Миколи Мурашка, Олександра Животкова, Мойсея Вайнштейна, Олени Придувалової, Ганни Криволап, Анатолія Марчука, Антона Логова, Самуїла Каплана тощо.

0 / 0

У КМДА кажуть, що через війну та комендантську годину кияни позбавлені радості насолоджуватись атмосферою нічного міста. Проєкт "Київ вночі" дозволить їм упиватися мальовничими краєвидами столиці від митців минулого сторіччя та побачити очима сучасних художників, як місто змінилося за останні роки. 

Цією виставкою ми прагнемо дати кожному нашому відвідувачу змогу хоч на деякий час повернутись у Київ, де нічне життя вирувало, а не завмирало, — каже гендиректорка Музею історії Києва Діана Попова.

Виставка працюватиме до 30 червня за таким розкладом: з середи по неділю — з 12:00 до 19:00, понеділок та вівторок — вихідні.

Нагадаємо, у врятованій пам'ятці архітектури на вулиці Нижній Вал відкриють артпростір із галереєю "Кузня". Першим заходом, який проведуть у новому просторі, стане виставка одеського фотографа Микити Журавльова "Одеський вайб".

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації