Київ здобув престижну нагороду у Лондоні за найкращий сервіс мобільності

Київ здобув престижну нагороду у Лондоні за найкращий сервіс мобільності Фото: t.me/olenych_digital

Київ здобув престижну відзнаку на міжнародній конференції Transport Ticketing Global у Лондоні за впровадження сервісів мобільності. Про це повідомив керівник цифрової трансформації Києва Петро Оленич.

Столиця України із застосунком "Київ Цифровий" перемогу у номінації "Найкраща ініціатива сервісу мобільності — створення екосистеми мобільних сервісів для майбутнього". 

Нагороду Київ отримав за розробку та впровадження комплексної екосистеми MaaS (сервісу мобільності) в одному міському застосунку. Система поєднує різні види оплати транспортних послуг, функцію візуалізації заповненості паркінгів та оплати паркування онлайн, а також можливість моніторити рух громадського транспорту в реальному часі. 

Ми постійно працюємо над тим, щоб зробити "Київ Цифровий" більш зручним, доступним та адаптивним до потреб користувачів. Ця нагорода є свідченням того, що ми рухаємося у правильному напрямку, — каже Петро Оленич.

Загалом конференція Transport Ticketing Global зібрала 250 компаній транспортної індустрії з усього світу, щоб відзначити роботу у покращенні обслуговування пасажирів за допомогою новаторських рішень.

Нагадаємо, стрічка Мстислава Чернова "20 днів у Маріуполі" отримала премію "Оскар" як найкращий повнометражний документальний фільм. Це — перша нагорода американської кіноакадемії в історії незалежної України.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації