Київська книгарня-кав'ярня Readeat запустила акцію підтримки харківських видавництв

Київська книгарня-кав'ярня Readeat запустила акцію підтримки харківських видавництв Книгарня-кав'ярня Readeat. Фото: "ТиКиїв"

Київська книгарня-кав'ярня Readeat ініціювала акцію "Тримайся, книжковий Харкове!". Її мета — спонукати читачів купувати книги харківських видавництв, тим самим допомагаючи їм надалі працювати. Про акцію повідомили на офіційній сторінці Readeat в інстаграмі.

Друзі, допоможемо книжковому Харкову вистояти! Адже зараз, коли місто щодня страждає від обстрілів, маємо підтримати його усіма силами. Щоб наш чудовий, неймовірний книжковий Харків продовжував заробляти й триматися, – пишуть на сторінці книгарні.

Київська книгарня-кав'ярня Readeat запустила акцію для підтримки Харкова
Фото: інстаграм @readeat_com

Щоб читачі могли швидко знайти книги харківських видавництв, на сайті Readeat створили спеціальну добірку. В ній зібрані книги видавництва Vivat, "Фоліо", "КСД", "Жорж", "Фабула", "Крокус", "Читаріум", "Основа", "Талант", "Школа", "АССА", "Моноліт-Bizz", "Ранок" та "Відкриття".

Замовляючи книги харківських видавництв, ти можеш не лише підтримати їх, а й отримати бонуси. Книги з добірки "Тримайся, книжковий Харкове!" доступні за видавничими цінами і подвійними бонусами. Придбавши ці книги, ти отримуєш 10% кешбеку замість стандартних 5%.

До замовлення доступні різноманітні книги: художня література, комікси та манґа, фантастика, фентезі, горор, навчальна література, нон-фікшн література, книги з бізнесу та саморозвитку.

Київська книгарня-кав'ярня Readeat запустила акцію для підтримки Харкова
Скриншот із сайту Readeat

Якщо бажаєш замовити книги, то поспіши, адже акція обмежена в часі. Вона триватиме до 18 квітня включно.

Раніше "ТиКиїв" писав, що у столиці відбудеться благодійний аукціон колекційного і сучасного живопису, на якому збиратимуть кошти на підтримку родин загиблих захисників. Як взяти в ньому участь — читай у нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації