Київський активіст може очолити один із департаментів КМДА

Київський активіст може очолити один із департаментів КМДА Фото: фейсбук Дмитра Перова

Київський активіст, співзасновник пам'яткоохоронного хабу "Цегла" Дмитро Перов може очолити Департамент охорони культурної спадщини КМДА. Петиція щодо призначення його на цю посаду набрала необхідні 6 тис. підписів. Про це повідомив сам активіст на своїй сторінці в фейсбуці.

Тепер ініціативу має розглянути мер Києва Віталій Кличко.

Фото: фейсбук Дмитра Перова

Нагадаємо, що Департамент охорони культурної спадщини КМДА працює без очільника вже майже два місяці. Його колишній керівник Олександр Никоряк склав повноваження за власним бажанням після скандалу з відвідуванням ресторану в комендантську годину.

Тепер кияни вимагають, щоб департамент очолила людина, яка зацікавлена в захисті культурної спадщини Києва. Такою людиною містяни вважають саме Дмитра Перова.

Активіст відомий багатьом мешканцям столиці як захисник київських історичних будинків. Він публічно долучався до захисту від знищення будинку Уткіна, будівлі "Квіти України", садиби Барбана, будинку на Цимлянському провулку, 3, садиби Дмитрієва, будинку Саксаганського, садиби Зеленських, пивоварні Шульца, дачі Брадтмана, садиби Баккалинського, будівлі першого Київського водогону.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації