Столичного чиновника, який порушив комендантську годину, звільнять

Столичного чиновника, який порушив комендантську годину, звільнять Фото: gettyimages

Директора департаменту охорони культурної спадщини КМДА Олександра Никоряка, якого під час комендантської години помітили на виході з ресторану, буде звільнено, про що заявив мер Києва Віталій Кличко.

Олександр Никоряк
Фото: УП

Мер зазначив, що вже дав наказ Олександру Никоряку писати заяву.

За порушення комендантської години настає адміністративна відповідальність для всіх громадян. А чиновник будь-якого рангу несе ще й політичну відповідальність, — наголосив Віталій Кличко.

Також очільник Києва звернувся до правоохоронних органів, аби ті контролювали і притягували до відповідальності розважальні, а також заклади харчування за їхню роботу під час комендантської години.

Учора ввечері в "Українській правді" опублікували матеріал "Київ комендантський", в якому показали, як підлеглий Кличка — Олександр Никоряк святкує день народження своєї дружини під час комендантської години.

Олександр Никоряк
Фото: УП

Журналіст УП Михайло Ткач зазначив, що Никоряк приїхав до ресторану за кілька хвилин до комендантської години, а  поїхав — о другій годині ночі на мерседесі столичного забудовника Артура Мхітаряна.

Олександр Никоряк
Фото: УП

Це прямий конфлікт інтересів, оскілки департамент Никоряка — це часто ключова інстанція, яка може зупиняти будівництва, виписувати приписи та штрафи.  У Києві куди не подивишся — культурна спадщина, а будувати десь треба, — додав Михайло Ткач.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації