Укрпошта випустить нове продовження марки "русскій воєнний корабль"

Укрпошта випустить нове продовження марки "русскій воєнний корабль" Зображення: facebook.com/ukrposhta

Укрпошта анонсувала випуск нової марки, яка продовжить знамениту серію про "русскій воєнний корабль". Про це повідомляє пресслужба компанії.

Там зазначали, що Укрпошта потопила російський крейсер "москва" на своїй легендарній марці ще до того, як це стало реальністю. І пожартували, що ворожий корабель "виконав наказ українського прикордонника й пішов на дно".  

Новий поштовий випуск має назву "русскій воєнний флот — до дна!". На цих марках зобразили кораблі, які стали найбільшими втратами російського флоту від початку повномасштабного вторгнення.

Поки що "адмірал макаров", якого ми теж зобразили на марці, залишається неушкодженим. Але за досвідом марки "русскій воєнний корабль, іді… !" знаємо, що це лише питання часу, — зазначили у компанії. 

Укрпошта випустить продовження марки про русскій воєнний корабль
Зображення: postmark.ukrposhta.ua

Придбати новий поштовий випуск можна буде з 8 травня у відділеннях Укрпошти, філателістичних крамницях та в онлайн-магазині. У наборі — аркуш з марками, конверт "Перший день", художній конверт формату С6 та дві картки. Передзамовити марки вже можна за посиланням. Вартість — 156 грн. 

Дизайн поштового набору "русскій воєнний флот — до дна!" створив художник Віктор Грудаков. Також тут використали шрифт UAF Sans Дмитра Растворцева, розроблений спеціально для ЗСУ. 

Одночасно з випуском нової марки Укрпошта відкриє продаж благодійної презентаційної рамки "русскій воєнний... !", яка містить усі три марки цієї серії з відбитками штемпелів першого дня.

Тираж становить 1000 примірників. Вартість — 1000 грн. Половину вартості спрямують на закриття збору на машину механізованого розмінування для ДСНС.

Нагадаємо, у квітні Укрпошта випустила благодійний поштовий набір із серії "Зброя перемоги", присвячений сучасним зразкам зброї українського виробництва.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації