"Київський метрополітен" уклав договір на будівництво метро на Виноградар

"Київський метрополітен" уклав договір на будівництво метро на Виноградар Фото: facebook.com/Autostrada.company

"Київський метрополітен" уклав договір на продовження будівництва Сирецько-Печерської лінії метро в напрямку житлового масиву Виноградар. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Переможцем тендера стало ТОВ "Група компаній "Автострада". Вартість будівництва становить 13,7 млрд грн. Побудувати метро на Виноградар мають протягом 30 місяців.

Нині триває оформлення всіх дозвільних документів і передавання будівельних майданчиків підрядній організації. Після цього розпочнуться безпосередньо будівельні роботи.

У КМДА додали, що на цей момент побудований правий перегінний тунель протяжністю майже 1 250 метрів від станції "Мостицька" до станції "Сирець". Також завершене будівництво основних конструкцій перегінного вентиляційного вузла, частково влаштовані огороджувальні конструкції методом "стіна в ґрунті", кріплення котловану металоконструкціями. Споруджені основні конструкції суміщеної тягової підстанції, частково збудовані двоярусні тунелі тощо.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що будівництво метро на Виноградар незабаром має відновитися. На початковому етапі підрядник проводитиме роботи своїм коштом, без авансів. 

Читай також: "Скандали, будівництво, розслідування: коли будуть нові станції метро на Виноградар?"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації