Київський метрополітен закрив набір на курси машиністів: причина

Київський метрополітен закрив набір на курси машиністів: причина Фото: kyivcity.gov.ua

Київський метрополітен достроково закрив набір на курси машиністів і машиністок поїздів. Причиною тому — велика кількість охочих. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Менше ніж за тиждень метрополітен отримав 450 анкет кандидатів. Наразі прийом заяв на курси машиністів і машиністок призупинений, оскільки кількість місць на навчання обмежена — група слухачів становить 30 осіб.

Фахівці з кадрової роботи комунального підприємства розпочали опрацювання анкет.

Метрополітенівці дякують за високу активність та інтерес до роботи у столичній підземці, — йдеться в повідомленні міської адміністрації.

Крім машиністів поїздів столичному метрополітену потрібні й інші фахівці. Наприклад, інженери-конструктори, монтери колії, електрозварювальники, тунельні працівники, слюсарі, електромеханіки тощо. Ознайомитися з повним списком вакансій Київського метрополітену можна за посиланням.

Нагадаємо, що нещодавно Київський метрополітен оголосив набір на курси машиністів і машиністок електропоїзда. Тривалість курсів — 26-28 тижнів. Освітня програма складається з двох частин: теоретичної та практичної.

Також не вистачає фахівців Київавтодору — немає кому ремонтувати дороги.

Читай також: "Гендерна рівність: у метро Києва працюватиме більше жінок"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації