Київський рятувальник подолав ультрамарафон: забіг присвятив загиблим колегам

Київський рятувальник подолав ультрамарафон: забіг присвятив загиблим колегам Фото: ГУ ДСНС України у м. Києві

Вчора, в День рятівника, київський рятувальник встановив рекорд. Провідний фахівець відділу організації реагування та готовності підрозділів ГУ ДСНС України у м. Києві Володимир Сковородка пробіг ультрамарафонську дистанцію в 50 км у повному бойовому спорядженні пожежника. Подію зафіксували представники Національного реєстру рекордів України. Про це повідомили в ГУ ДСНС України у м. Києві.

0 / 0

Після подолання дистанції в 50 км Володимир Сковородка додатково пробіг ще 12,7 км. Свій забіг він присвятив пам'яті загиблих колег-рятувальників.

Цей забіг я присвячую пам'яті загиблих колег-рятувальників, а також хочеться привернути увагу суспільства та нагадати, що саме працівники ДСНС приходять українцям на допомогу першими саме тоді, коли вона їм життєво необхідна, — зауважив Володимир Сковородка.

Київський рятувальник подолав ультрамарафон і встановив рекорд
Фото: ГУ ДСНС України у м. Києві

Маршрут пробігу був розроблений таким чином, щоб привернути увагу людей до місць влучань окупантів по столиці України. До забігу також долучалися українські зірки й колеги Володимира Сковородки, аби підтримати його протягом усієї дистанції. Разом із рятувальником бігли Злата Огнєвіч, Володимир Шумко, Міка Фаталов, Tayanna, Lida Lee, ENLEO, DEMCHUK, Аліна Паш.

Київський рятувальник подолав ультрамарафон і встановив рекорд
Фото: ГУ ДСНС України у м. Києві

Мета забігу була ще й благодійна. Був відкритий збір на обладнання для рятувальників ДСНС. Збір ще триває і ти можеш долучитися до нього, перейшовши за посиланням.

Нагадаємо, що Володимир Скоровородка планував пробігти 100 км, але все ж таки дистанцію скоротили, щоб не ризикувати здоров'ям рятувальника.

Друзі, все ОК! Вирішили не ризикувати здоров'ям! 50 км в повному бойовому +12 затрусили, щоб прийти до норми.

Всіх обійняв! — написав рятувальник-рекордсмен на своїй сторінці в фейсбуці.

Київський рятувальник подолав ультрамарафон і встановив рекорд
Фото: ГУ ДСНС України у м. Києві

Раніше "ТиКиїв" писав про київського рятувальника-рекордсмена Олександра Барана. Під час Національного чемпіонату США Firefighter Challenge він встановив новий світовий рекорд у віковій категорії 40+, пройшовши естафету за 1.19.98. Детальніше про рекорд киянина читай за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації