Кличко назвав нову дату відкриття руху авто Подільським мостом

Кличко назвав нову дату відкриття руху авто Подільським мостом Фото: kyivcity.gov.ua

Повністю відкрити рух транспорту новим Подільсько-Воскресенським мостовим переходом мають у вересні цього року. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час інспекції будівельних робіт.

Зараз активно будують ділянку, яка сполучатиме Подільсько-Воскресенський міст з Троєщиною. Це буде дорога з тунелем під залізничним полотном для виїзду на вулицю Оноре де Бальзака. Зокрема, облаштують пересадний вузол для пасажирів, де зійдуться трамвайне сполучення, міська електричка та автобусний маршрут.

0 / 0

Робимо все, щоб рух автомобільного транспорту Подільсько-Воскресенським мостом повністю запустити у вересні, — заявив Кличко.

Також тривають будівельні роботи на транспортній розв'язці на перетині вулиць Полярної та Богатирської в Оболонському районі. На новому шляхопроводі вже кладуть асфальтобетонне покриття. Відкрити проїзд шляхопроводом планують у травні, а завершити усі роботи на об'єкті та біля нього — до осені.

0 / 0

Раніше "ТиКиїв" розповідав, як тривають активні роботи з будівництва тунелю у бік Троєщини. Тунель довжиною 90 метрів проходитиме під залізничним полотном між Русанівськими та Воскресенськими Садами, поряд зі станцією міської електрички "Троєщина-2". 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації