У межах будівництва Подільсько-Воскресенського мосту зводять тунель: як просуваються роботи

У межах будівництва Подільсько-Воскресенського мосту зводять тунель: як просуваються роботи Фото: Autostrada

У Києві триває будівництво другої черги Подільсько-Воскресенського мосту в напрямку просп. Романа Шухевича. Ця частина проєкту передбачає будівництво тунелю під залізницею та під'їзної дороги, що з'єднає міст із Троєщиною.

Зараз тривають активні роботи з будівництва тунелю під залізницею. Їх виконують будівельники компанії Autostrada. Як просуваються роботи, розповіли на офіційній сторінці компанії в фейсбуці.

У межах будівництва Подільсько-Воскресенського мосту зводять тунель — фото
Фото: Autostrada

Тунель проходитиме під залізничним полотном між Русанівськими та Воскресенськими Садами, поряд зі станцією міської електрички "Троєщина-2". Його довжина становитиме 90 метрів.

Будують тунель відкритим способом. Вже влаштовано насип, обмежений огорожею, та триває робота з влаштування паль для майбутніх стін тунелю. Будівництво проходитиме у два етапи, щоб не зупиняти рух поїздів залізницею.

У межах будівництва Подільсько-Воскресенського мосту зводять тунель — фото
Фото: Autostrada

Тунель сполучить з'їзд з Подільсько-Воскресенського мосту з новою дорогою під розворотним кільцем троєщинського швидкісного трамвая. Роботи з облаштування дороги проходять паралельно. Будівельники почали встановлювати монолітний бетон для зведення підпірних стін, які відмежують дорогу до тунелю від трамвайних колій.

Загалом на будівництві другої черги Подільсько-Воскресенського мосту залучено понад 200 працівників та понад 50 одиниць спецтехніки.

У межах будівництва Подільсько-Воскресенського мосту зводять тунель — фото
Фото: Autostrada

Раніше "ТиКиїв" писав, що у столиці мають трансформувати простір біля Арки свободи українського народу. Детальніше про це читай тут.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації