Кличко розповів, коли у Києві планують розпочати опалювальний сезон

Кличко розповів, коли у Києві планують розпочати опалювальний сезон Фото: freepik.com

Опалювальний сезон у Києві планують розпочати 15 жовтня, проте за теплої погоди він може початися і пізніше. Про це в ефірі телеканалу "Київ 24" заявив столичний голова Віталій Кличко.

Він пояснив, що за графіком опалювальний сезон має розпочатися у середині жовтня. Однак, якщо у цей період температура протягом трьох днів поспіль не опускатиметься нижче +15 градусів, тепло у столичні квартири дадуть пізніше.

Кличко додав, що Київ вже виконав основний обсяг робіт з підготовки до зими та на 99% виконав гідравлічні випробування. Під час випробувань "Київтеплоенерго" ліквідувало близько 2000 пошкоджень на тепломережах.

Ми даємо достатньо великий тиск та бачимо, де у нас слабкі місця, щоб такі випадки надалі не відбувались. Краще ми зараз перевіримо та усунемо всі такі слабкі місця, щоб опальний сезон пройшов без надзвичайних ситуацій, — зазначив мер.

Також провели регламентні роботи на 2000 теплопунктах, від яких залежить якість теплопостачання у будинках. За словами Кличка, зараз уже майже всі роботи завершені, і Київ готовий до підключення теплопостачання.

Нагадаємо, на Київщині встановлять 33 когенераційні установки, які вироблятимуть електроенергію та тепло під час відключень світла. Їх розмістять у Бучанському, Броварському, Вишгородському, Фастівському, Обухівському та Білоцерківському районах області.

Читай також: "У Києві відключатимуть воду та тепло боржникам за комунальні послуги: як цього не допустити?"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації