Книги видавництва Vivat доставлятимуть безплатно

Книги видавництва Vivat доставлятимуть безплатно Фото: unsplash.com

"Нова пошта" задарма доставлятиме книжки, замовлені на сайті харківського видавництва Vivat. Про це повідомляють на сайті поштового оператора.

Послуга безоплатного доставлення діятиме до 30 червня — компанія візьме на себе всі логістичні витрати. Це розповсюджується на всі типи доставок — у відділення, поштомат, на адресу. Клієнтам не потрібно доплачувати комісію за оголошену вартість, пакування або доставку у село/селище. 

Цим кроком "Нова пошта" приєднується до хвилі підтримки видавництва та харківської друкарні "Фактор-Друк", яку було знищено ударом російської ракети 23 травня. Ми закликаємо кожного українця купити у ці дні книги видавництва, аби підтримати його та довести — українську культуру не знищити, — йдеться в повідомленні. 

У "Новій пошті" зазначили, що безоплатна доставка книжок Vivat діє на на всій території України, крім територій, на яких ведуться бойові дії, або які є тимчасово окупованими. 

Нагадаємо, що 23 квітня російські окупанти вдарили ракетою в будівлю друкарні "Фактор-друк"у Харкові. Після чого українці запустили флешмоб підтримки українських видавництв, зокрема видавництва Vivat.

"ТиКиїв" розповідав про 10 знакових українських книжок від книгарні Vivat — від класичних творів до книжок сучасних українських авторів.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації