Коли закінчиться дощ у Києві: синоптики дали прогноз

Коли закінчиться дощ у Києві: синоптики дали прогноз Фото: pexels.com

У Києві та Київській області дощі йтимуть до кінця дня. З ночі на четвер, 13 червня, погода покращиться. Про це розповіли в Українському гідрометцентрі.

Сильні дощі приніс активний циклон. За словами синоптиків, у деяких регіонах України кількість опадів вже досягнула критерію "значний дощ".

Циклон має закручену форму та рухається над північним та центральним регіоном України на схід, а дощі, ним зумовлені, мають облоговий, тобто тривалий характер. Разом із тим, у передній частині процесу над Лівобережжям розвиваються купчасті грозові хмари. Їх можна побачити обрамленими у червоні лінії, які сигналізують, що температура на вершині хмари менше мінус 45 градусів Цельсія. Під цими хмарами грозові дощі мають короткочасний, зливовий характер, — розповіли в Укргідрометцентрі.

Згідно з прогнозом, надвечір негода послабиться, але повністю покине територію нашої країни лише в середині ночі.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що через проливні дощі деякі вулиці підтопило. Комунальники працюють у посиленому режимі та ліквідовують наслідки підтоплень. 

Тим часом через негоду в Київській області сталися аварійні відключення електроенергії. Електрики роблять усе можливе, щоб повернути світло в будинки. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації