Мандрівники з Тернопільщини прибули на дивані у Київ: навіщо вони це зробили

Мандрівники з Тернопільщини прибули на дивані у Київ: навіщо вони це зробили Фото: Аркадій Фішман, Олена Дунець

Винахідник Аркадій Фішман та його супутниця Олена Дунець приїхали на блакитному дивані з Тернопільщини до Києва, щоб зібрати гроші для ЗСУ. Про це повідомляє "Укрінформ".

Аркадій сконструював диван з електродвигуном рік тому. На ньому мандрівники подолали майже 600 км, виїхавши з міста Заліщики, що на Тернопільщині, до столиці. Мета незвичайної подорожі — зібрати 2 млн грн. Гроші Аркадій та Олена планували спрямувати на виготовлення наземного дрона для евакуації поранених бійців і перевезення вантажів та на дрон для розмінування.

Ми радіємо, що нам вдалося подолати на дивані таку значну відстань і дістатися Києва. Звісно, це була важка подорож через спеку, також виникали побутові незручності, — розповів Аркадій.

Він додав, що подорожі не завадили відключення світла. Лише одного разу на заправці не вдалося зарядити диван через відсутність електроенергії, але вже у наступному селі винахідник і його супутниця змогли це зробити.

0 / 0

На жаль, набрати необхідну суму Аркадію та Олені не вдалося. Але це не бентежить мандрівників. У їхніх планах — їздити на дивані Києвом, відвідувати популярні локації та продовжувати збір грошей для ЗСУ.

Читай також: "Welcome to Ukraine! Що цікавить туристів у воєнному Києві?"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації