Музей Гончара та GUNIA Project випустять найповнішу збірку про побут і мистецтво українців

Музей Гончара та GUNIA Project випустять найповнішу збірку про побут і мистецтво українців Архівне фото: instagram.com/gunia_project

Музей Івана Гончара спільно з GUNIA Project та за підтримки МЗС України випустять альбом, який стане найповнішою історико-етнографічною збіркою з побуту та мистецтва українців.

Над книгою "Україна та Українці. Історико-етнографічний мистецький альбом Івана Гончара: добірка аркушів" працювали понад рік. Її основою стали етнографічні альбоми Івана Гончара, з яких обирали аркуші, що складуться у важливу цілісну історію.

Автори видання створили унікальний дизайн та водночас зберегли недоторканність ілюстрацій, каліграфії та художнього бачення Івана Гончара.

МЗС, не вагаючись, підтримало проєкт GUNIA та Музею Івана Гончара з перевидання цієї фундаментальної праці, над якою Іван Гончар працював 45 років. Переконаний, що нове видання українською та англійською мовами дозволить закохати в Україну багатьох людей у світі, — зазначив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Альбом "Україна та Українці" вже скоро буде доступний для передзамовлення українською та англійською мовами.

Нагадаємо, літературний фестиваль Книжковий Арсенал оголосив дати та формат проведення у 2024 році.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації