Книжковий Арсенал оголосив дати та формат проведення у 2024 році

Книжковий Арсенал оголосив дати та формат проведення у 2024 році Фото: facebook.com/BookArsenal

Дванадцятий літературний фестиваль Книжковий Арсенал проходитиме у Києві з 30 травня до 2 червня 2024 року. Про це повідомили організатори заходу.

Фестиваль об'єднає у собі мистецьку та літературну складові, а основна увага буде приділена книгам про нинішню війну й виданням від її учасників, ветеранів та членів їхніх родин. Окрім ярмарку на стендах видавців, ці видання будуть окремо представлені у просторі "Вітрина новинок".

Також на заході проходитимуть зустрічі з письменниками й видавцями, поетичні вечори, події у межах фокус-теми фестивалю, заходи для дітей та підлітків, професійні події для видавців тощо.

Зі спеціальною програмою Книжковий Арсенал прийматиме літературний фестиваль "П'ятий Харків". В його межах пройдуть лекції, дискусії, перформанси та поетичні читання. Також відбуватимуться виставкові мистецькі проєкти від сучасних митців.

За словами гендиректорки Мистецького арсеналу Олесі Островської-Лютої, команда фестивалю прагне докласти максимум зусиль, щоб захід став середовищем для проговорення складних і важливих тем.

Нам не можна зупиняти осмислення нашої дійсності, творення нового, експерименту з ідеями і формами — всього того, що і є культурою. Книжковий Арсенал займається саме цим — створює живильне середовище, в якому народжується нове і важливе, де обговорюється складне і гоїться болюче, — каже вона.

Книжковий Арсенал вже почав приймати заявки на участь у ярмарку. Подавати їх можна до 29 лютого включно.

Нагадаємо, у Києві започаткують новий книжковий фестиваль, який проходитиме на ВДНГ. Він об'єднає найбільші українські видавництва, профільні компанії, авторів, літературних критиків і блогерів.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації