На будівлі КМДА оновлюють банер на честь захисників Маріуполя, а під її стінами вимагають дати гроші на ЗСУ

На будівлі КМДА оновлюють банер на честь захисників Маріуполя, а під її стінами вимагають дати гроші на ЗСУ Фото: kmr.gov.ua

На будівлі КМДА та Київради на Хрещатику оновлюють банер, який нагадує про героїзм полонених захисників Маріуполя та необхідність їхнього повернення додому живими. Про це повідомляє пресслужба Київради.

На початку червня 2022 року банер розмістили на будівлі КМДА за ініціативи ГО "Асоціація родин захисників "Азовсталі" та БФ "Фонд підтримки родин захисників "Азовсталі". Оновлений банер прикрашатиме будівлю допоки останній захисник та захисниця Маріуполя не повернуться додому з російського полону.

У Київраді зазначають, що захисники Маріуполя та "Азовсталі" — "титани, на яких тримається наша країна". Там закликали світову спільноту робити все необхідне, щоб кожен український військовополонений повернувся додому.

Цей банер буде на будівлі допоки останній Захисник та Захисниця Маріуполя не повернуться додому. Як вимога, як нагадування нам та світу про полонених Героїв та Героїнь, — кажуть там.

Зазначимо, що поки на КМДА міняють банер, під її стінами відбувається чергова акція "Гроші на ЗСУ". Учасники мітингу традиційно вимагають від міської влади перенаправити бюджетні кошти на потреби війська, "а не на бруківку". Також мітингувальники вимагають зробити Київ більш інклюзивним, щоб захисники, які повернулися з війни з пораненнями, могли безперешкодно пересуватися містом.

0 / 0

Нагадаємо, мобілізовані до лав ЗСУ у Києві почали отримувати по 30 000 грн від столиці. Виплати вже отримали перші 473 військовослужбовці, які мобілізувалися до лав ЗСУ після 1 грудня 2023 року.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації