На Київщині нажилися на майже 270 тис. грн під час будівництва футбольного мініполя

На Київщині нажилися на майже 270 тис. грн під час будівництва футбольного мініполя Фото: Getty Images

На Броварщині підозрюють у службовій недбалості інженера із технічного нагляду, який контролював будівництво футбольного мініполя. Через його дії  держава зазнала збитків на майже 270 тис. грн, повідомляє Прокуратура Київської області.

Підозрюваний здійснював технагляд за будівництвом футбольного мініполя зі штучним покриттям у смт Згурівка. При цьому він належним чином не обстежив обсяг фактично виконаних робіт та використаних матеріалів і погодив акт, де йшлося про виконання робіт, що фактично не зроблені. Через вказані неправомірні дії державі завдано майже 270 тис. грн збитків, — йдеться у повідомленні.

Підозрюваному загрожує позбавлення волі строком від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю строком до трьох років та зі штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Нагадаємо, раніше у Києві поліціянти викрили представницю військово-лікарської комісії, яка допомагала призовникам уникнути мобілізації. За свої послуги брала $2000. Більше читай у нашому матеріалі.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації