На Київщині відкрили 145 "Пунктів незламності": там можна зарядити гаджети

На Київщині відкрили 145 "Пунктів незламності": там можна зарядити гаджети Фото: kapri.dn.ua

На Київщині через складну ситуацію зі світлом вже розгорнули 145 "Пунктів незламності". За необхідності почнуть працювати додаткові. Про це повідомляє Київська обласна військова адміністрація.

На жаль, світло в оселях відсутнє тривалий час, тому ми маємо спільно зробити все, щоб люди могли в разі потреби підзарядити свої телефони та гаджети. На сьогодні в області вже функціонують 145 "Пунктів незламності", — сказав начальник КОВА Руслан Кравченко.

У разі погіршення ситуації з електропостачанням, блекауту, погіршення погодних умов, виникнення надзвичайної ситуації на Київщині оперативно розгорнуть додаткові: 251 пункт органів місцевого самоврядування, 20 пунктів ДСНС, 198 пунктів відповідального бізнесу, один пункт незламності від Укрзалізниці.

Руслан Кравченко звернувся до громад та районів з проханням не зволікати та оперативно надати мешканцям області адреси, де працюють відповідні пункти незламності. Також він звернувся до ДТЕК Київські регіональні електромережі з проханням налагодити роботу в цьому питанні та налаштувати графіки. За словами Кравченка, йому надходить багато скарг від мешканців Київської області, що графіки стабілізаційних відключень світла постійно порушуються.

Раніше "ТиКиїв" розповідав, чому не діють графіки відключень світла та до чого готуватися найближчим часом.

А також як залишитися зі світлом та інтернетом під час блекауту.

Читай також: "Пункти незламності в "Дії": де зарядити гаджети в Києві"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації