На Київщині відкрили Благодійну ветеринарну клініку: тварин там лікують безплатно

На Київщині відкрили Благодійну ветеринарну клініку: тварин там лікують безплатно Фото: facebook.com/IrpinCityCouncil

В Ірпені відкрилася друга в Україні Благодійна ветеринарна клініка, де безплатно надають допомогу тваринам. Про це повідомили в Ірпінській міськраді.

Нова клініка розташована на вулиці Миколи Сингаївського, 2м (стара назва — вулиця Новооскольська). Це — спільний проєкт Українського фонду ветеринарної медицини (UVMF) та міжнародної зоозахисної організації FOUR PAWS. 

У клініці волонтери, опікуни тварин, люди вразливих категорій та інші містяни зможуть безоплатно отримати ветеринарну допомогу для тварин. Серед послуг: лікування, вакцинація, стерилізація тварин тощо. Записатися на прийом можна за номером (067) 593-11-21.

Фото: facebook.com/IrpinCityCouncil

Першу Благодійну ветеринарну клініку відкрили місяць тому у Запоріжжі. Головна мета проєкту — підтримка тварин та діяльності ветеринарних лікарів у країні. У майбутньому мережу благодійних ветклінік планують розширити.

Нагадаємо, на початку жовтня у Києві відбудеться наймасштабніший в Україні захід з адопції безпритульних тварин. Для відвідувачів влаштують благодійний ярмарок із товарами для домашніх улюбленців, безплатні тренінги від ветеринарів і кінологів та інші активності. 

Читай також: "У парку "Совки" відкриють майданчик для собак"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації