На Київщині відкрили новий McDonald’s: локація та час роботи

На Київщині відкрили новий McDonald’s: локація та час роботи Фото: McDonald’s

Новий ресторан мережі McDonald's сьогодні запрацював у Вишгороді на Київщині. Відкрили заклад в одноповерховому приміщенні по вулиці Набережна, 7л. Про це повідомила пресслужба компанії.

У новому McDonald's є зала на 131 місце і тераса на 88 місць. У закладі встановлена система рекуперації, завдяки якій не потрібне газопостачання та опалення. 

Мак
Фото: McDonald’s 

Зазначається, що цей ресторан планували збудувати ще до початку повномасштабної війни, однак це стало можливим лише тепер. Його, як і всі заклади мережі, закриватимуть під час повітряної тривоги й відновлюватимуть роботу орієнтовно через годину після її скасування. 

Відтепер це сьомий новий заклад McDonald's з-поміж понад 90 ресторанів, які працюють в Україні. Отже, компанія продовжує втілювати плани розвиватку в Україні та частувати українців якісними продуктами там, де їм зручно, — додали в McDonald's.

Ресторан у Вишгороді разом із McDrive працюватимуть з 07:00 до 22:00, послуга доставлення — з 09:00 до 21:00.

Раніше ми писали, що у ЦУМі відкрився новий заклад Ponchyk Boy та Техно Їжак. "Айфончик та Пончик" — перший такий формат в Україні та світі. Більше читай у матеріалі.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації