На Київщині відомий український актор відкрив притулок для котиків

На Київщині відомий український актор відкрив притулок для котиків Фото: Олег Переверзев

Популярний український кіноактор Олексій Суровцев, відомий за серіалом "Слід" та шоу "Танці із зірками", відкрив ветеринарну клініку та притулок для котів "Бородата котомамуля". Вони розташовані в Ірпені. 

притулок бородата котомамуля
Фото: Олег Переверзев

Усі котики, які мешкають у притулку, так чи інакше постраждали під час повномасштабної війни. Це і тваринки, яких господарі покинули у зачинених домівках, і тварини з деокупованих територій, і привезені із зони бойових дій. За час повномасштабної війни Олексій Суровцев врятував понад 700 котів. 

кіт, притулок бородата котомамуля
Фото: Олег Переверзев

Нещодавно до них додалися котики з Херсонщини. Після підриву Каховської ГЕС Олексій Суровцев разом з волонтерами вирушив до Херсонської області допомагати людям та рятувати тварин. 

кіт, притулок бородата котомамуля
Фото: Олег Переверзев

На відкритті притулку зібралися чимало людей. Були серед них також зірки українського шоубізнесу — Ольга Сумська, Арам Арзуманян, Тарас Цимбалюк та інші. Вони спілкувалися з гостями заходу та робили фото з відвідувачами.

арам арзуманян, притулок бородата котомамуля
Фото: Олег Переверзев

Окрім відкриття клініки та притулку, на гостей заходу чекав справжній сюрприз. Олексій Суровцев привселюдно освідчився своїй колишній дружині Ксенії.

олексій суровцев, освідчення
Фото: Олег Переверзев

Олексій і Ксенія були у шлюбі 12 років, але розлучилася. Потім в Олексія були стосунки з чемпіонкою світу з фітнесу та бодибілдингу Анною Скворцовою. У 2021 році пара розійшлася. 

Під час повномасштабної війни Олексій Суровцев відновив стосунки із колишньою дружиною. Щоб виправити помилки минулого, актор зробив пропозицію своїй коханій.

олексій суровцев, освідчення
Фото: Олег Переверзев

 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації