На Київщині запровадять безготівкову оплату проїзду в транспорті

На Київщині запровадять безготівкову оплату проїзду в транспорті Фото: facebook.com/buchatransservis

У Бучанській громаді запровадять систему безготівкової оплати проїзду у місцевому громадському транспорті. Про це повідомили у КП "Бучатранссервіс".

Днями на конкурсі обрали компанію, яка займатиметься встановленням та обслуговуванням автоматизованої системи обліку оплати проїзду (АСООП). Переможцем конкурсу, в якому брали участь два учасники, стало ТОВ "Центральний маршрутизатор". 

Нову систему мають встановити на автобусах КП "Бучатранссервіс" протягом наступних трьох місяців, а запрацює вона до кінця цього року.

Завдяки АСООП пасажири зможуть оплачувати проїзд без готівки, використовуючи різноманітні безконтактні способи оплати. Також нова система допоможе оптимізувати роботу транспорту й зменшити витрати на його обслуговування.

А облік кожного пасажира та платежу забезпечить прозорість та контроль над процесом оплати проїзду та спростить облік перевезень пільгових пасажирів.

Нагадаємо, нещодавно десять громад Київської області отримали чергову партію шкільних автобусів. Це була вже третя партія транспорту для перевезення школярів Київщини.

Читай також: "Вагони київського метро оновлять за 50 млн євро"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації