На Оболоні облаштують зелений маршрут для прогулянок

На Оболоні облаштують зелений маршрут для прогулянок Фото: Unsplash

В Оболонському районі Києва стартувало облаштування маршруту здоров'я. Це буде маршрут для піших прогулянок вздовж вулиці Вишгородської.

Раніше на цьому місці працювали МАФи. Та їх демонтували і натомість розробили концепцію зеленого простору

На місці демонтованих МАФів вже висадили дерева, кущі та декоративні рослини. Наразі проведено тендер на облаштування маршруту здоров'я. Роботи планують розпочати найближчим часом.

Проєктом передбачено встановлення лав та додаткового освітлення. Також цей простір має бути інклюзивним та доступним для кожного. Про це повідомили на сайті Київської міськради.

Під час зустрічі із зеленбудівцями ще раз наголосив на необхідності облаштування пандусів та спусків для маломобільних осіб вглиб до житлових масивів. А також важливості встановлення вуличних лав та освітлення для комфортних прогулянок ввечері або у спеку, попід кронами дерев. Впевнений, що зовсім скоро цей перший, повністю безбар'єрний променад, перевтілить простір довкола і стане прикрасою та візитною карткою нашого району, — зазначив депутат Київської міської ради Богдан Чорній.

Маршрут для прогулянок з'явиться на Оболоні
Фото: Київська міськрада

Раніше "ТиКиїв" писав, що в Київській області з'явилася алея пам'яті загиблих льотчиків і штурмовиків. Детальніше читай за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації