На Оболонському острові облаштували містки для риболовлі та доступну інфраструктуру

На Оболонському острові облаштували містки для риболовлі та доступну інфраструктуру Скриншот відео КП "Плесо"

Комунальники завершують облаштовувати нову зону відпочинку на Оболонському острові. Одним з останніх етапів благоустрою стало будівництво містків для риболовлі, повідомляє пресслужба КМДА з посиланням на КП "Плесо".

Ці містки мають посприяти розвитку риболовного туризму. Крім того, завдяки їм активний відпочинок на воді має стати більш доступним для відвідувачів різного віку.

Також у зоні відпочинку створюють умови для маломобільних груп населення. Зокрема, на острові встановили спеціалізовані сенсорні фонтани, облаштували доріжки з твердим покриттям та доступні місця відпочинку.

Це дозволяє маломобільним групам населення комфортно переміщатися та проводити час на природі, — кажуть у КМДА.

Там додають, що основний напрям розвитку Оболонського острова спрямований на створення умов для соціально-психологічної реабілітації. Об'єднання природних ресурсів острова та нової інфраструктури сприятиме відновленню сил та покращенню загального самопочуття відвідувачів.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що столичний голова Віталій Кличко наполягає на необхідності будівництва паркінгу на вулиці Прирічній, попри петиції та протести місцевих жителів і активістів. За словами мера, паркінг потрібен для відвідувачів Оболонського острова, а його будівництво не зашкодить природі.

Читай також: "Знищення природи Оболонського острова": екологи просять розпочати кримінальне провадження"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації