На приміському маршруті з Боярки до Києва запрацювала безготівкова оплата проїзду

На приміському маршруті з Боярки до Києва запрацювала безготівкова оплата проїзду Фото: "ТиКиїв"

На приміському маршрутному автобусі Київ – Боярка запрацювала можливість безготівкової оплати проїзду від "ПриватБанку". Про це повідомляє пресслужба фінустанови.

Цей маршрут став першим, на якому за транспортні послуги тепер можна сплачувати електронно.

Оплата працює через банківський мобільний застосунок "Термінал" на базі технології Visa Tap to Phone. Він працює на смартфонах з операційними системами Android та iOS і дає можливість підприємцям приймати безготівкові платежі без POS-терміналів або іншого додаткового обладнання.

Щоб оплатити проїзд, пасажирам достатньою прикласти свою банківську картку або смартфон з NFC-чіпом до смартфона водія автобуса.

Ми довго міркували над тим, як зменшити "готівкове навантаження" на наш бізнес та роботу водіїв, а також дати пасажирам вибір способу оплати за проїзд, що особливо актуально для молоді, — каже директорка автотранспортного підприємства Олена Ругаль.

Вона розповіла, що за досить короткий термін кількість безготівкових оплат перевищила 7000 транзакцій. При цьому користується новою функцією не лише молодь, а й пасажири старшої вікової групи.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що вже сьома петиція до столичної влади з вимогою скасувати зупинку наземного громадського транспорту під час повітряних тривог набрала необхідну для розгляду кількість підписів.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації