На Prometheus відкрили безплатний курс для інженерів дронів

На Prometheus відкрили безплатний курс для інженерів дронів Фото: unsplash.com

На освітній платформі Prometheus з'явився безплатний базовий курс з інженерії безпілотних літальних апаратів. Він підготує охочих до збирання та ремонту дронів.

Курс надасть базові знання з інженерії дронів, аеродинаміки, метеорології. Слухачі дізнаються про види БПЛА, їхню будову, особливості застосування та ремонту; побачать, як відбувається технічне обслуговування, вдосконалення та ремонт БПЛА; підготуються до спеціалізованого навчання та майбутнього працевлаштування інженерами БПЛА.

Через війну з рф тема підготовки інженерів-конструкторів та розвитку галузі БПЛА загалом надзвичайно актуалізувалася. Нині це один із ключових чинників, що безпосередньо наближає нас до перемоги та дає змогу зберегти безліч життів. Там, де немає дронів, розхідним матеріалом стають люди, — кажуть у Prometheus.

У створенні курсу брали участь експерти з академічними знаннями та військові з досвідом використання безпілотників у зоні бойових дій. 

Прочитати детальну програму курсу та зареєструватися можна на сайті Prometheus. Навчання є безплатним.

Нагадаємо, Мінцифра запустила грантовий конкурс Open Datathon reUkraine для підтримки проєктів на основі відкритих даних. Загальний призовий фонд  складає 4,4 млн грн.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації