На Троєщині капітально відремонтують парк "Фестивальний" за майже 17 млн грн

На Троєщині капітально відремонтують парк "Фестивальний" за майже 17 млн грн Фото: kyivzelenbud.com

У Деснянському районі столиці запланували капітальний ремонт парку "Фестивальний" вартістю майже 17 мільйонів гривень. Тендер на ремонтні роботи оголосив "Київзеленбуд" у системі публічних закупівель Prozorro.

Парк, що тягнеться вздовж проспекту Червоної Калини, від вулиці Сержа Лифаря до вулиці Рональда Рейгана, хочуть відремонтувати до 20 грудня цього року. Очікувана вартість робіт становить 16 млн 733 тисяч 381 грн. Аукціон має розпочатися 4 жовтня.

Згідно з тендерною документацією, у парку планують відремонтувати пішохідні доріжки, облаштувати ігрові майданчики, встановити систему відеоспостереження, провести електропостачання, а також виконати роботи з благоустрою території.

Зазначимо, що у 2019 році комунальники вже провели реконструкцію частини парку "Фестивальний" — від вулиці Сержа Лифаря до вулиці Вікентія Беретті. Там облаштували дитячий ігровий майданчик, зробили нову зрошувальну систему, встановили лави, урни, проклали доріжки з ФЕМ-покриття та облаштували фотозону "Я люблю Фестивальний" на вході.

Нагадаємо, на Виноградарі розпочали активну фазу робіт із відновлення пересохлого озера Синє. Там працює спеціалізована техніка, яка розчищає дно та берегову лінію водойми. Основним завданням на цьому етапі буде очищення з'єднувальної протоки озера.

Читай також: "У парку "Совки" відкриють майданчик для собак"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації