На Центральному вокзалі Києва відкрили інформаційний пункт рекрутингу до армії

На Центральному вокзалі Києва відкрили інформаційний пункт рекрутингу до армії Фото: t.me/UkrzalInfo

На Центральному залізничному вокзалі Києва відкрився інформаційний пункт рекрутингу до української армії, де можна отримати інформацію щодо військової служби. Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

Це пілотний спільний проєкт Міноборони за підтримки Укрзалізниці, мета якого — розповісти людям, як вони можуть ефективно допомоги Силам оборони України, та стимулювати їх до добровільної військової служби.

Інформаційний пункт рекрутингу розташований у центральному вестибюлі вокзалу, між головною інфоточкою та входом до зали №3. Тут надаватимуть інформацію щодо вакансій у ЗСУ та відповідатимуть на поширені питання про посади у військових підрозділах.

Фото: t.me/UkrzalInfo

Київський вокзал щоденно проходять понад 20 тисяч людей, тому це — дуже природна точка контакту з українцями, де буде зручно інформувати їх про можливості долучитися до лав Сил оборони. А для захисників і захисниць це — сигнал, що ми разом працюємо над посиленням нашої армії, — каже член правління Укрзалізниці Олександр Перцовський.

Фото: t.me/UkrzalInfo

Нагадаємо, нещодавно у Києві відкрився перший в місті та 18-й загалом у державі Центр рекрутингу української армії. Тут надаватимуть інформаційно-консультативні послуги тим, хто виявив бажання долучитися до лав Збройних Сил України.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації