На вулицях Києва бездомних годують гарячими обідами

На вулицях Києва бездомних годують гарячими обідами Фото: Департамент соціальної політики КМДА

З 1 грудня в Києві розпочав роботу соціальний патруль. Він має на меті надавати допомогу безхатькам у складний зимовий період. Про це повідомляє Департамент соціальної політики КМДА.

У межах патрулювання бригади виїжджають у місця масового скупчення бездомних людей. Там вони щоденно роздають близько 200 порцій гарячих обідів.

На вулицях Києва бездомних годують гарячими обідами
Фото: Департамент соціальної політики КМДА

Також із безхатьками проводять роз'яснювальну роботу. Зокрема, їм розповідають про заклади, де вони можуть отримати допомогу, зігрітися, отримати чистий одяг, взуття та теплі речі. Вся ця інформація також міститься в буклетах, які роздає соціальний патруль.

Зазначимо, що соціальне патрулювання — це загальноміський захід, запроваджений ще у 2006 році. Воно здійснюється в холодну пору року з 1 грудня до 31 березня.

На вулицях Києва бездомних годують гарячими обідами
Фото: Департамент соціальної політики КМДА

Раніше "ТиКиїв" писав, що поліція Києва відкрила півтора десятка пунктів незламності в кожному районі столиці. Ці пункти прийматимуть людей у разі відключень світла та перебоїв з мобільним зв'язком чи інтернетом. Також там можна буде зігрітися і випити чаю. За якими адресами працюють ці пункти — дивись у нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації