Національний авіаційний університет вперше очолила жінка

Національний авіаційний університет вперше очолила жінка Фото: сайт Національного авіаційного університету

Сьогодні, 10 квітня, в Національному авіаційному університеті призначили виконувачку обов'язків ректора. Очільницею університету вперше за часи його роботи стала жінка — Ксенія Семенова, яка до тепер займала посаду в.о. проректора з наукової роботи та інноваційного розвитку вишу. Також вона — депутатка Київради і входить до комісії міськради з питань цифрової трансформації та адміністративних послуг, є заступницею голови цієї комісії.

Національний авіаційний університет вперше очолила жінка
Фото: фейсбук Ксенії Семенової

Уперше за довголітню історію українського технічного університету його очолить молода жінка, яка фокусується на сфері освіти, якісних змінах в ній, впровадженню найкращих практик ЄС та США в систему вищої освіти України. Ксенія — випускниця факультету електроніки НАУ, її батько був науковцем, закінчив радіотехнічний факультет авіаційного університету, – зазначають у виші.

До Ксенії Семенової посаду виконувача обов'язків ректора НАУ обіймав Володимир Шульга. Наразі він покинув роботу в цьому виші і очолюватиме інший університет.

Раніше "ТиКиїв" писав, що біля НАУ за 6,3 млн гривень побудують бювет з артезіанською свердловиною. Детальніше про це читай у нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації