"Неймовірна": у Києві презентували фотовиставку про прикордонниць

"Неймовірна": у Києві презентували фотовиставку про прикордонниць Фото: Портал МВС

У Києві відкрили фотопроєкт "Неймовірна". На фотоілюстраціях можна побачити 10 різних прикордонниць та дізнатися про їхні долі.

Прикордонниці
Фото: Портал МВС

Повідомляється, що героїні проєкту на момент повномасштабної війни проходили службу на Київщині в столичних аеропортах і здійснювали прикордонний контроль.

Прикордонниці
Фото: Портал МВС

Також представлені фотопортрети тих, хто проходив службу в Маріуполі на момент повномасштабного вторгнення та тих, хто служив в зоні АТО чи ООС ще з 2014 року. Ці жінки мали можливість звільнитись, але лишились вірними присязі.

Прикордонниці
Фото: Портал МВС

Ця виставка має не лише культурний, а й соціальний вимір. Вибір професії не має залежати від гендерних стереотипів. Жінки можуть бути ким завгодно та реалізувати себе в цій ролі, — зазначив заступник представника UNFPA в Україні та старший координатор з надзвичайних ситуацій Мустафа Ельканзі. 

Виставка триватиме до 3 вересня у просторі "Вільна" за адресою: вулиця Антоновича, 33в, а далі подорожуватиме містами України.

Прикордонниці
Фото: Портал МВС

Нагадаємо, що на Софійській площі відкрили фотовиставку, присвячену захисникам і захисницям із підрозділу "Азов", батальйону "Донбас" та 3-ї штурмової бригади, які віддали життя за Україну.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації